Οι χώροι μας

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Ο εξωτερικός χώρος του σταθμού μας είναι ένας χώρος φιλικός, ασφαλής και εύχριστος για παιδάκια προσχολικής ηλικίας. Οι αυλές είναι καλυμμένες με ειδικό προστατευτικό χλοοτάπητα για αποφυγή ατυχημάτων και τα όργανα της παιδικής χαράς είναι πιστοποιημένα. Επίσης διαθέτουμε κήπο όπου τα παιδιά έχουν ελεγχόμενη πρόσβαση και ασχολούνται με δραστηριότητες που προάγουν την αγάπη και τον σεβασμό για το περιβάλλον.

ΑΙΘΟΥΣΕΣ

Το σχολείο μας διαθέτει τρείς κλιματιζόμενες αίθουσες απασχόλησης με δικό τους μπάνιο.Έχουν άπλετο φυσικό φωτισμό και φυσικό αερισμό και είναι εξοπλισμένες με έπιπλα ειδικά προσαρμοσμένα για παιδιά προσχολικής ηλικίας, καθώς και με πλούσιο εποπτικό υλικό, γωνιές δραστηριοτήτων και δημιουργικού παιχνιδιού. Επίσης όλοι οι χώροι του σταθμόυ διαθέτουν τα πιο σύγχρονα συστήματα πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας.

ΑΛΛΟΙ ΧΩΡΟΙ

Για τη διευκόλυνση της λειτουργίας του παιδικού σταθμού μας υπάρχουν και διάφοροι βοηθητικοί κοινόχηστοι χώροι. Η ευρύχωρη αίθουσα υποδοχής με τις χρωματιστές ζωγραφιές οριγκάμι που είναι εξοπλισμένη με κρεμάστρες και ειδικά ερμάρια γίνεται ο χώρος συνάντησης των παιδιών κάθε πρωί που έρχονται στο σχολείο και ετοιμάζονται για να χωριστούν στις τάξεις τους. Επίσης στο χώρο του σταθμού υπάρχει πλήρης εξοπλισμένη επαγγελματική κουζίνα όπου ετοιμάζεται το φαγητό.